Service
Remote support?
Transfer

Onze service voor u.

Wanneer er kleine problemen zijn, is het niet altijd nodig dat er iemand langs komt. U moet gewoon zo snel mogelijk door kunnen gaan met uw werkzaamheden. Wanneer een monteur langs moet komen kost dit tijd. Dus voor kleine problemen kunnen wij u meestal ook telefonisch helpen of anders via de computer. Wij loggen in op uw netwerk en kunnen zo veel mogelijk problemen, door middel van remote support, samen met u oplossen. Mocht dit uiteindelijk niet de oplossing bieden, dan sturen wij zo spoedig mogelijk iemand langs om uw probleem op te kunnen lossen.

Remote support?

Remote support biedt ons de mogelijkheid om uw computer op afstand over te nemen op een efficiƫnte, maar vooral veilige manier. U kunt tijdens de verbinding meekijken, zodat u ziet wat wij op uw PC uitvoeren. Zo hebt u de controle over wat wij doen. Onze software genereert per sessie een uniek ID nummer, dat iedere keer dat u geholpen wordt vernieuwd is. Dus wanneer de software wordt afgesloten, kan er niet ongewenst opnieuw verbinding gemaakt worden.

Wat zijn voor u de voordelen? Met Remote Support kunnen klanten snel geholpen worden. In de meeste gevallen kunnen zij direct weer verder met hun werkzaamheden. We hoeven meestal niet naar uw locatie te komen en er is dan ook geen wachttijd. Dat scheelt ook u kostbare tijd!